Čak njih 30 je dobilo priliku – Zaželi

Na partnerskom projektu LAG-a „ADRION“ „Zaželi posao na području grada Omiša“ čiji je nositelj sam Grad Omiš zaposleno je trideset žena za rad sa 120 korisnika Centra za socijalnu skrb te administratorica i koordinatorica projekta.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.957.643,59 kn, dok je udio bespovratnih sredstava 100%.

Evo što nam kaže jedna od djelatnica zaposlena u okviru projekta, gospođa Maja Grubišić:  „Postignuto je obostrano zadovoljstvo između nas kao djelatnika i naših korisnika. Veličanstveno je koliko je malo zapravo potrebno da bi se pridonijelo nečemu velikome, a to je međusobni osjećaj zadovoljstva, korisnosti, sreće, pripadnosti i na kraju same socijalizacije. Korisnici nas često zagrle, pusti se i koja suza. Ovaj posao je predivan.“.

Zaposlene djelatnice s projektnim partnerima, 08.07.2019. hotel „Plaža“, Omiš, početna konferencija projekta „Zaželi posao na području Grada Omiša“

Projekt „Zaželi posao na području grada Omiša“ primjer je odlične prakse zapošljavanja i jedan je u nizu projekata u kojem je sudjelovala i sudjeluje LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „Adrion“. Podsjetimo se da je na projektima na kojima je radio LAG „Adrion“ u prošloj godini zaposleno više od 80 osoba.

Javi nam se i učlani se i Ti u naš klub za zapošljavanje koji u budućem razdoblju nudi poseban program za osobe do 30 godina starosti koji uključuje i izravne susrete s poslodavcima.

Kontaktiraj nas putem e-maila: klubzaposlise@lag-adrion.hr

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top