Odlični rezultati prvog ciklusa radionica Klubova za zapošljavanje!

U gradovima Imotskom, Makarskoj i Vrgorcu održane su radionice Klubova za zapošljavanje u sklopu projekta „Job Clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada!“, čime je zaokružen prvi ciklus radionica promatranog projekta. Projekt „Job Clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada!“ financira se u cijelosti iz Europskog socijalnog fonda, a nositelj mu je LAG „ADRION“, dok kao partneri na projektu sudjeluju Splitsko – dalmatinska županija, Grad Makarska, Grad Omiš, Grad Vrgorac, CEDRA te Pučko otvoreno učilište Imotski.

Radionice Klubova za zapošljavanje bile su koncipirane kao izravna komunikacija s potencijalnim budućim poslodavcima. Prvo je svaki kandidat imao priliku predstaviti se i reći nešto o vlastitim očekivanjima od budućeg poslodavca, kao i o dosadašnjem radnom iskustvu. Potom su izravno komunicirali s potencijalnim poslodavcima. Dobili su puno korisnih informacija o poslovima i mogućnostima prekvalificiranja, kako od poslodavaca, tako i od trenera na projektu koji su im i dalje stalno na raspolaganju ukoliko imaju dodatnih pitanja.
Radionice su rezultirale brojnim korisnim poznanstvima i s 48 novih članova u Klubovima za zapošljavanje te će isti biti obaviješteni o novim aktivnostima unutar projekta te o narednim ciklusima radionic

Scroll to Top