Vrhunski rezultati trećeg ciklusa radionica!

Održanim radionicama u gradovima Omiš, Imotski, Makarska i Vrgorac, u sklopu projekta „Job Clubs Adrion – Uđi i Ti u svijet rada!“ zaokružen je treći a ujedno i zadnji ciklus radionica.

Budući da su polaznici radionica već usvojili vještine i znanja za traženjem posla te samim time povećali mogućnost zaposlenja, ovog puta su susreti bili osmišljeni kao profesionalno usmjeravanje za izradu liste potencijalnih poslodavaca s naglaskom na one iz lokalnog okruženja koji djeluju na području LAG-a “ADRION”, prema njihovim kvalifikacijama.

Treneri projekta dali su podršku za što uspješniji ulazak na tržište rada te ponudili sudionicima radionice informacije o poslodavcima te način na koji će ih kontaktirati.
Tijekom dosadašnjih provedenih aktivnosti ostvaren je opći cilj predmetnog projekta, dakle doprinjelo se povećanju zapošljivosti nezaposlenih mladih do 29 godina te je osigurana podrška mladim nezaposlenima na području djelovanja LAG-a „ADRION“ i Grada Makarske.
Nameće se zaključak da su radionice rezultirale brojnim korisnim poznanstvima, poslovima i poslovnim idejama i sa 70 novih članova u Klubovima za zapošljavanje, od kojih je 20 % (14) da sada zaposleno kroz radionice. Zahvaljujemo svim sudionicima susreta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Scroll to Top
Malcare WordPress Security